Site icon Студреспубліка

Стратегія-2050 врятує Україну!









Перше враження від результату оргдіяльнісної гри «Стратегія-2050 для України» у когось викликає посмішку, у когось — повний абсурд, а хтось каже, що це прекрасно. Але для гравців і, власне, авторів цієї стратегії, це єдиний інструмент нашого з вами щасливого майбутнього і найкращий шлях до нього. Жодні уявлення про майбутнє не можуть бути реалізовані, якщо не повірити в себе та свої сили, у спроможність зробити ВЧИНОК, і не один, на користь своєї Батьківщини.

 

Як учасник створення цього документу, а точніше — координації роботи над його створенням — я дуже щасливий, що учасники гри справді вірять у те, що Україна в 2050 році не просто існуватиме, а посідатиме лідируючі позиції в світі не лише в агропромисловому комплексі, але й в авіації та космічній промисловості, інформаційних технологіях та інших пріоритетних сферах. Загалом, “Стратегія-2050 для України” передбачає план розвитку країни як суверенної держави і акцентує увагу на переформатуванні індустрії розвитку надтехнологічних (перш за все космічних) галузей.

 

Спираючись на досвід інших країн та досвід світових корпорацій, можу із впевненістю сказати, що якими б ілюзорними та неймовірними не здавалися погляди у майбутнє, воно буде таким, яким ми його побачимо і сплануємо. А віднайти шлях – не проблема, що й довели гравці під час розробки стратегії. Отож, закликаю усіх небайдужих українців не просто повірити в щасливе майбутнє, а й слідувати стратегії його розвитку, створювати власні стратегії свого життя і розвивати нашу державу!

 

 

 

 

обговорення на форумі Студреспубліки