Site icon Студреспубліка

Стипендією президентського фонду Україна нагороджено переможців міжнародної олімпіади з математики та інформатики

 9 листопада 2007 року у приміщенні президентського фонду "Україна" відбулася церемонія нагородження переможців міжнародної олімпіади з математики та інформатики.

 

Урочисту зустріч розпочав Леонід Данилович Кучма зі словами привітання на адресу переможців. Ними стали Радченко Данило (Київ), Медвідь Володимир  (Львів), Міщенко Павло  (Донецьк) – золоті призери. Срібним призером судилося стати Богданському Віктору  (Київ), а бронзу завоював Ніколаєнко Станіслав  (Донецьк). Ці хлопці виявилися найрозумнішими в області математики.

 

Переможці міжнародної олімпіади з інформатики: Рейтер Данило  (Київ) – золотий призер, Коротков Андрій  (Київ) здобув срібло, а бронзу розділили між собою два переможці Симоненко Руслан та Джумініязов Рустам  (Кіровоградська область).

Леонід Данилович особисто кожному з них подарував стипендію від президентського фонду "Україна".

 

Призери ділилися своїм секретом успіху. Вони зазначили, що треба працювати, читати необхідну літературу, цікавитися новинками в досліджуваній області знань, і тоді буде перемога. Крім, плідної праці необхідний також ентузіазм.

 

"Саме головне відчувати підтримку з боку рідних, друзів, і ти будеш впевнений у тому, що рухаєшся у правильному напрямкові і результати твоєї праці знадобляться людству у майбутньому", — впевнений один із призерів міжнародної олімпіади.

 

Тож вітаємо переможців та бажаємо завоювати ще не одне призове місце!