Site icon Студреспубліка

«Стіна кохання» — як це було в Полтаві

В переддень найромантичнішого свята – Дня всіх закоханих, у Полтаві, як і в більшості інших регіонів країни було встановлено імпровізовані «Стіни кохання», на яких усі бажаючі мали змогу привітати зі святом та висловити свої почуття, отримати святкову брендовану «валентинку» [+ відео].

До акції «Стіна кохання» долучилися 7 вишів м.Полтави. Протягом дня у цих вишах відвертими та щирими привітаннями наповнювалися «Стіни кохання», проходили різноманітні конкурси: на краще освідчення в коханні, спритність закоханих пар, краще побажання та ін. Переможці розважальних конкурсів отримали подарунки від партнера всеукраїнської акції Procter&Gamble.

  

Фінальна «Стіна кохання» м. Полтави у другій половині дня розмістилася у ТРЦ «Київ» — улюбленому місці відпочинку молоді, де ще більша кількість мешканців нашого міста змогли долучитися до акції. І знову маркери безперервно виводили слова любові коханим, близьким, рідним і звичайно улюбленій Студреспубліці.

 

На завершення заходу було розіграно подарунки від ТРЦ «Київ» і Procter&Gamble серед учасників акції, які найкраще пояснили свою любов до Студреспубліки та правильно відповідали на запитання з історії Студреспубліки.

  

Люблю Студреспубліку за те, що вона робить мене справжньою Людиною – свідомою! освіченою! вихованою!

«Стіна кохання» об’єднує українців