Site icon Студреспубліка

Соціальна політика щодо тяжкохворих

26 березня 2014р. у НТУУ «КПІ» на базі кафедри соціології за підтримки  БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», ВМУРоЛ «Україна», Українського форуму благодійників, інформаційної підтримки Студреспубліки відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Соціальна політика щодо тяжкохворих (невиліковних): роль опікунських рад». Запрошуються науковці, викладачі, аспіранти, студенти, соціальні працівники, журналісти. Зголошуйтесь!

За матеріалами конференції буде видано збірку тез, що вийде друком до заходу. Робочі мови конференції – українська, російська, англійська. Учасники конференції можуть також опублікувати наукові статті у фаховому збірнику наукових праць із соціології «Вісник НТУУ «КПІ». Політологія. Соціологія. Право». Можливі виступи у формі доповіді (до 15 хв.), повідомлення (до 5 хв.), участь як слухача, публікація матеріалів доповіді (заочна участь).

Конференція працюватиме за наступними напрямками: роль і місце опікунських рад і громадськості у сфері соціального захисту й охорони здоров’я; соціологічний вимір паліативної та хоспісної допомоги; економічні, нормативно-правові, організаційні передумови удосконалення роботи наглядових рад у сфері соціального захисту й охорони здоров’я; участь державних і недержавних організацій у формуванні соціальної політики щодо невиліковно хворих, членів їх родин і тих, хто надає їм послуги; соціальні стандарти й якість життя невиліковно хворих; проблеми та перспективи розвитку паліативної та хоспісної допомоги в Україні та країнах світу.

Програма заходу будуватиметься навколо блоків: робота опікунських рад; психодраматичний ворк-шоп: «Коли лінія життя перетворюється на крапку» та ворк-шоп із плейбек-театру: «Інколи дуже треба поговорити…» Ведучий Віталій Килимчук.

Для участі в конференції потрібно до 10 березня 2014р. надіслати на email: info@palliativ.kiev.ua тези, обсягом до 9 тис. знаків і квитанції про сплату благодійного внеску. Стосовно подробиць щодо оформлення – звертайтеся.

Благодійний внесок за участь у конференції в розмірі 150 грн. можна сплатити за наступними реквізитами: БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» р/рах № 26001335761 АТ «Райффайзен Банк Аваль», м. Київ, МФО 380805, код ЄДРПОУ 37472350 Призначення платежу: благодійний внесок від Іванова В.В., без ПДВ, 150 грн.

Додаткову інформацію та матеріали минулорічної конференції можна отримати за телефонами: 097 14 17 456, 066 244 73 37 або info@palliativ.kiev.ua, doroha@inbox.ru або на сайті Асоціації  www.palliativ.kiev.ua.