Site icon Студреспубліка

Семінари та тренінги в рамках Міжнародної програми “Студентська республіка-2008”

Вже другий рік на “Студентській республіці” поруч із великою кількістю заходів відбувається те, що не повинна оминути Ваша увага. Мова йде про програму семінарів і тренінгів в рамках 10-ї ювілейної Міжнародної програми “Студентська республіка—2008”.

Цього року в програмі візьмуть участь тренери, що дарували знання і минулого року, а саме Олександр Солонтай та Олексій Кляшторний, які розкажуть про “Здобутки та проблеми “Молодіжної варти” та “Правове становище студентів України (Уряд не виконує Конституцію)” відповідно. Також з’явились у програмі нові тренери, які зачеплять теми лідерства, тайм-менеджменту, безкоштовних міжнародних освітніх програм. Серед “нових” тренерів зустрічайте Андрія Ушакова, Сергія Рублевського та Назара Лебедюка.

Окремим пунктом програми буде інтерактивна зустріч із нашим почесним гостем — директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови, п. Мартіном Рейзером. На зустрічі, яка відбудеться ввечері 29 серпня, молоді лідери з України та влада “Студентської республіки” обговорять діяльність міжнародних фінансових організацій і можливість їх співпраці з органами влади.

Щодо родзинок цьогорічних семінарів, то на учасників “Студентської республіки” чекає унікальна зустріч-обговорення історії фестивалю за участі студентських президентів та основних натхненників проекту — Павла Вікнянського та Володимира Крутька.

Окрему цікаву зустріч із учасниками Студреспубліки-2008 проведе її співорганізатор, голова правління Українського фонду миру Людмила Супрун.

Отож, для тих кого цікавлять знання та корисна інформація, не пропустіть семінари та тренінги. Реєстрація учасників буде проводитись безпосередньо на мульти-фестивалі.

Ігор Підтиканий, куратор програми семінарів і тренінгів.