Site icon Студреспубліка

Ще один погляд на кризу

 

На 16 грудня Світовий банк запрошує до свого офісу у Києві на круглий стіл, присвячений презентації звіту «Буря в кінці другого десятиліття перехідного періоду: криза, відновлення економіки і реформи в Центральній і Східній Європі та республіках колишнього Радянського Союзу».

 
16 грудня 2009 року Світовий банк спільно з Київською школою економіки проводять круглий стіл, присвячений презентації звіту «Буря в кінці другого десятиліття перехідного періоду: криза, відновлення економіки і реформи в Центральній і Східній Європі та республіках колишнього Радянського Союзу». У презентації звіту візьме участь один із його авторів пан Хуан Залдуендо. Інформаційне сприяння заходу надає ВМГО "Студентська республіка".
 
У звіті, опублікованому напередодні 20-ї річниці падіння Берлінської стіни зазначається, що сьогодні багато країн регіону ЄЦА в достатній мірі інтегровані у глобальні ринки. У той час, як інтеграція принесла чимало користі і забезпечила вражаючі темпи зростання в перші десять років після фінансової кризи, що вибухнула в Росії в 1998 році, інтеграція також призвела до того, що країни регіону ЄЦА виявилися незахищеними перед кризою, що обрушилася на них, найбільшою мірою поширюючись за трьома інтеграційними каналами: фінанси, торгівля і ринок трудових ресурсів. Звіт підкреслює, що для збереження досягнень, що коштували великих зусиль, сьогодні необхідне проведення структурних реформ.
 
Докладніше > > >
 
Бажаючих взяти участь у круглому столі просимо повідомити до 11 грудня 2009 року Вікторію Марченко за телефоном 490-6671 чи електронною поштою vmarchenko@worldbank.org.
 
Круглий стіл відбудеться 16 грудня 2009 року з 16:30 до 18:30 у приміщенні Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та молдові за адресою: м.Київ, Дніпровський узвіз 1 (М "Арсенальна").