Site icon Студреспубліка

Рівнянка Олена Кравчук — найкращий студент-дизайнер України

Студентка факультету екології та природокористування Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) Олена Кравчук перемогла у Всеукраїнській конкурсній програмі "Кращий студент України", фінал якої відбувся 19 листопада в Тернополі, в номінації "Кращий студент-дизайнер". 

Учасників фіналу перевіряли на розумові та творчі здібності, громадянську активність та здатність презентувати себе. За результатами цих випробувань і визначили найкращих студентів України у номінаціях: громадська діяльність, наука, спорт, дизайн, програмування, медіа та аналітика. Також визначили "Кращого студента України" в комплексній характеристиці.

— Моїми основними досягненнями є творчі здобутки у мистецькій сфері, — розповідає про себе Олена Кравчук. — Я активно займаюся дизайном і створенням одягу, мистецтвом візажу та бодіарту, пишу картини.

Олена Кравчук — учасниця багатьох конкурсів молодих дизайнерів одягу. Цьогоріч вона перемогла у конкурсі «Створи свій успішний бренд за 90 днів», який проводив відомий український дизайнер одягу Андре Тан. Це дало їй можливість безкоштовно навчатись у Akademy style&design by Andre TAN.

— Нині я підготувала нову колекцію одягу у стилі «денді» під назвою «Матріархат», — ділиться планами Олена. — Незабаром збираюсь представити її на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.