Site icon Студреспубліка

Рівне готове обрати нового Студентського мера

18-19 липня 2013р. на Рівненщині пройде найдрайвовіша молодіжна подія року – мульти-фестиваль «Студентська республіка-2013». Місце локації активного й успішного студентства — санаторно-оздоровчий дитячий комплекс «Електронік-Рівне», який знаходиться за адресою вул. Санаторна 2, с. Кустин, Рівненський район.

Завітавши на захід на вас очікує феєрверк незабутніх вражень та емоцій, чудова можливість узяти участь у низці суб-фестивалів: «Квест-фест»; «Мафія»; змагання з волейболу та футболу; інтелектуальні ігри; вечірній кінопоказ і конкурс «Містер Студреспубліки».

Крім того, однією з головних частин мульти-фестивалю будуть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату м. Рівного. Чекаємо всіх активних студентів і молодих людей 18 липня о 8.30, біля  будинку культури «Текстильник». Організаційний внесок кожного учасника — 25 грн.

Не будемо розкривати наперед усі сюрпризи, що готують організатори, а тому не зволікайте та приєднуйтеся до країни ваших мрій.

Учасникам необхідно мати намет, теплий одяг і гарний настрій.

Обіцяємо, ви отримаєте масу позитиву, гарного настрою, нові знайомства, драйв та активний відпочинок. Реєструйтеся на участь!

Зазначаємо, що регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка» проходить за підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів: 
Наталія 067-360-35-33
, Тетяна 098-641-07-02.