Site icon Студреспубліка

«Рада мудрих» критикує

Другий день Студреспубліки добіг кінця, стартували не лише суб-фести, семінари і тренінги, а й вибори губернаторів, почалася реєстрація партій.

Нагадаємо, що республіканців було поділено на чотири краї, які активно і безперервно працювали над розкриттям ідеології майбутнього.

О 2.00 закінчилася "Рада мудрих" — рада, на якій команда експертів на чолі з Лідером Студреспубліки і Керівником Гри Павлом Вікнянським вирішувала питання щодо реєстрації партій і відповідності поданих заявок вимогам держави Студреспубліка.

Уповноважений Радою Андрій Окара повідомив, що всім партіям у реєстрації відмовлено через невідповідність щодо змісту та оформлення поданих документів:

"Ми хочемо, щоб учасники не розслаблялися. Всі документи виявилися ненормативними і всі потребують доопрацювання. Тому ми даємо ще годину, щоб партії самовизначилися з ідеологією (конкретно — назвали її), цінностями, своєю візією майбутнього та позначили глобальну місію Студреспубліки. Нам потрібні максимально ідеологічно насичені тексти".

Олександр Бланк додав:" Зараз учасникам потрібно у найкоротші терміни доробити свої програмні документи. З цього моменту боротьба ідеологій переноситься в простір нашої країни і всім нам необхідно з’ясувати, яка ж із них нам насправді потрібна".

Михайло Мінаков додав, що у Грі виникло багато внутрішніх протиріч.

Вже через означену годину, о третій ночі були подані доопрацьовані документи, за результатами перевірки яких о 3.30 Рада мудрих постановила відмовити в реєстрації одній із партій, пропустити партію із назвою "Сталий розвиток" і трьом іншим претендентам — "Ідеї", "Політ" і "Волі народу" — було поставлено задачу до 9 ранку додатково внести правки до своїх програм.