Site icon Студреспубліка

Публічна лекція Сергія Плохія у Донецьку

21 травня у приміщенні Донецького національного університету о 15.00 буде проведена публічна лекція на тему "Нова Україна у Новій Європі: погляд історика" від спеціально запрошеного гостя, професора Гарварду, одного з провідних світових спеціалістів із історії Східної Європи Сергія Плохія, який спеціально для цього прибуває до Донецька.

У рамках проекту «Новий старт. Сценарії майбутнього» й ініціативи оргкомітету фонду «Стабільна Україна» щодо проведення в Україні публічних дискусій із провідними світовими інтелектуалами в Україні перебуває всесвітньовідомий історик Сергій Плохій. 20 травня 2013р. він проведе публічну лекцію під час Стратегічного саміту у Києві, у Могилянці, котра підсумує проект «Новий старт».

А 21 травня о 15.00, на наступний день, він із спеціальним візитом перебуватиме у Донецьку, де також виступить із публічною лекцію на тему: «Нова Україна у Новій Європі: погляд історика». До участі в лекції запрошуються: студенти, аспіранти, наукові співробітники, підприємці, представники активної молоді та всі, хто цікавляться майбутнім та історією, готові сприйняти новий погляд на сучасні події в світі.

Стати учасником лекції дуже просто. Потрібно лише пройти елементарну онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. Поспішайте! Кількість місць обмежена.

Під час заходу буде можливість задати питання й отримати кваліфіковану відповідь професіонала.

Організатори лекції: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки оргкомітету фонду «Стабільна Україна» та Донецького національного університету.

Місце проведення: Донецький національний університет, головний корпус, 3-й поверх, конференц-зала (м. Донецьк, вул. Університетська 24).

За довідками звертатися: 050 66 28 433 – Сергій Кондрикінський,

для ЗМІ: 099 91 26 570 — Анастасія Лядська.