Site icon Студреспубліка

Пройшов оргкомітет щорічного всеукраїнського фестивалю «Студентська республіка».

10 червня у Києві, в офісі НДЛМ, пройшов оргкомітет щорічного всеукраїнського фестивалю "Студентська республіка".

В обговоренні прийняли участь члени оргкомітету на чолі з його головою Володимиром Крутьком та запрошені учасники, куратори окремих суб-фестивалів мульти-фестивалю. Оргкомітет визначився з критеріями щодо оцінки рівня проведення регіональних етапів фестивалю, які будуть запропоновані для затвердження Правлінню НДЛМ. Був визначений головний критерій заходу, без якого регіональний фестиваль не має сенсу — це вибори студентського мера та магістрату. Мінімальна кількість учасників від вузу має становити 10 осіб. Нагадуємо, що кількість команд від вузу необмежена!

Протягом СтудРеспублік у регіонах мають пройти обговорення законопроекту "Про студентське самоврядування в Україні" у вигляді дебатів. Також на Студреспубліки сайті можна буде оперативно дізнатися про всі новини регіональних СтудРеспублік. У ході гри планується випуск студентського самвидаву "ЗаДіло Студентської республіки". Він має бути головним "розносчиком" інформації, новин і пліток.

Для популяризації гри в професійну "Мафію" та організації регіональних турнірів із цієї гри вирішили 18 червня провести в Києві семінар із начання ведучих "Мафії".

Всі довідки щодо "Студентської республіки": т.8044-5228298, 8044-5991426, center@ndlm.org.ua .