Site icon Студреспубліка

Програма міжнародних соціальних стажувань Global Citizen

У 2014 році стартував соціальний проект «Global Citizen» від AIESEC. Програма міжнародних соціальних стажувань дає можливість відвідати Марокко, Шрі-Ланку, Бразилію, Китай, Сербію, Болгарію та Польщу. Участь у проекті – чудова нагода для самореалізації, корисний досвід роботи у команді та спосіб заглибитися у культуру інших країн. Студреспубліка виступає інформаційним партнером програми.

Програма Global Citizen розвиває навички, які будуть цінними для професійного росту. Разом з тим, ти отримаєш незабутні враження та спогади, відчуєш яскраві емоції та знайдеш нових друзів. Зможеш розвинути особистісні якості та досвід роботи у команді.

Беручи участь у міжнародній програмі соціальних стажувань, ти покращуєш свої шанси на працевлаштування у найкращих компаніях, отримуєш досвід роботи в соціальній сфері та нові ідеї для своїх проектів. Програма Global Citizen дозволяє не лише підвищити рівень володіння англійською мовою, а й поринути у нову культуру та подорожувати. Тривалість проекту складає 6-8 тижнів. Існують декілька напрямків стажувань: культура, освіта, екологія та здоров’я.

·       Стажування – вихід із зони комфорту та самореалізація.

·       Корисний досвід роботи в країні своєї мрії.

·       Підвищення шансів на працевлаштування в бажаній компанії.

·       Втілення яскравих ідей у власному startup.

Соціальна програма міжнародних стажувань — спосіб побачити світ, розкрити власні можливості на повну та отримати незабутні враження від своєї подорожі. Виходь із зони комфорту та отримуй корисний досвід разом з намицікавий світ змін та можливостей чекає саме на тебе!

Заповнити анкету та дізнатися детальну інформацію можна на сайті: http://www.aiesec.ua/uk/exchange/exchangeprogramme

За деталями звертайся до: Ольги Бібікової, PR менеджера «Global Citizen», моб.тел. +38 063 963 90 60, email:olga.bibikova@aiesec.net