Site icon Студреспубліка

Прес-анонс

Десятий ювілейний рік найбільш оригінального та драйвового студентського проекту Східної Європи – мульти-фестивалю “Студентська республіка–2008” незабаром досягне кульмінації – міжнародного етапу. Він відбудеться 28-30 серпня на мисі Тарханкут на території пансіонату “Сонячна долина” (с.Оленівка, Чорноморського району) – найбільш екологічно чистій частині Кримського півострова з мальовничими пейзажами.

Подвійний ювілей – 10 років регіональних етапів в Україні та 5 років всеукраїнського етапу відзначать своєю присутністю більше 1000 найактивніших і найкращих студентів з усіх регіонів України, а також іноземні студенти з Російської Федерації, Литви, Грузії, Білорусії, а також почесні гості: голова Українського фонду миру Людмила Супрун, директор Світового банку у справах України, Білорусії та Молдови Мартін Райзер, відомі політики, бізнесмени, громадські лідери, зірки шоу-бізнесу та топ-моделі.

В рамках мульти-фестивалю “Студентська республіка–2008” традиційно пройдуть вибори Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України. А також конкурс краси “Перша леді”, всеукраїнські чемпіонати з Квесту, “Мафії”, пляжних видів спорту, “Дебатів” та інтелектуальних ігор. Також цього року проводяться нові фестивалі: конкурс “Живі скульптури”, Flashmob Championship, Кубок КВН, Фестиваль аматорського відео. Окрім очікуваних фестивалів оргкомітетом підготовано декілька нових заходів, а також якісні зміни щодо проведення традиційних.

Акредитація журналістів та додаткова інформація за тел. (044)522-82-98, (066)146-58-94, або за електронною адресою office@studrespublika.com .

Для довідки: “Студентська республіка” (www.studrespublika.com) – це міжнародна програма, що проводиться за підтримки Мінсім’їмолодьспорту, Міносвіти, Українського фонду миру та Народно-демократичної ліги молоді. “Студентська республіка” є моделлю особливої студентської “держави” зі своїми органами влади, партіями, грошовою одиницею та ЗМІ, яка передбачає всі події в Україні протягом наступного року. “Студентська республіка” — це середовище народження нової еліти України.

Інформаційні партнери: “Перший національний”, ТК "ТЕТ", радіо “Мелодія", радіо “MfM”, журнал “Вокруг света”, газета “Деловая столица”, тижневик "Главред", портал “Meta.ua”, тижневик “Україна і світ сьогодні”.

ТУТ ЗБУВАЮТЬСЯ ЗАПОВІТНІ МРІЇ!

ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ!

ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ НОВА ЕЛІТА УКРАЇНИ!