Site icon Студреспубліка

Подіумна дискусія «Реформа молодіжної політики: від інституційних до соціальних аспектів»

Запрошуємо на панельну дискусію за такою темою. Подія відбудеться у Києві 7 грудня 2011 року з 10:00 по 13:30 у тому числі за участі Лідера Студреспубліки Павла Вікнянського.

Мета проекту: розповісти в українському середовищі про закордонний у сфері реформування молодіжної політики. Очікуються доповіді представників Сербії та Польщі. Передбачена дискусія про стан та перспективи молодіжної політики в Україні. 

Учасники дискусії: представники експертної та академічної спільнот, представники молодіжних організацій, органів державної влади, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ (загалом очікується близько 100 учасників).

Опис проекту: «Експертиза закордонних трансформацій» — спільний проект Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» та Міжнародного Фонду «Відродження», спрямований на створення більш поінформованого та свідомого інформаційного середовища щодо процесів, які відбуваються за межами України, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів. Планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Дата проведення: 7 грудня 2011 року, з 10:00 по 13:30

 

Місце проведення: м. Київ, вул. Госпітальна, 4, 2-й поверх, конференц-зала «Венеція»

 

За детальною інформацією та для реєстрації звертатися до асистента проектів Вікторії Осіпович е-поштою vo@openukraine.org або за телефонами: +380 44 220-18-40, +380 67 214-34-62

Статья анонс [.pdf]