Site icon Студреспубліка

Перша леді-Інтернет

Щорічний Всеукраїнський конкурс краси «Перша леді — 2007», що проходить в рамках мультифестивалю «Студентська республіка», відтепер існує і в інтернеті. В новій номінації «Перша леді-Інтернет» переможицею стане та дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів у інтернет-голосуванні на офіційному сайті Студентської республіки (www.studrespublika.com).


 


За словами директора конкурсу «Перша леді» Володимира Заверухи, поява фото найгарніших студенток України у web-просторі викликана тим, що не усі бажаючі зможуть бути присутніми на фестивалі, який пройде в кінці серпня на Чорноморському узбережжі в Криму, захопленням молоді інтернетом та прагненням відзначити симпатії пересічних громадян.


 


За перші 3 дні голосування у ньому прийняли участь більше 200 чоловік. Голосування є повністю відкритим, тому кожен може не тільки проголосувати, але й прослідити динаміку голосування та впевнитися в об’єктивності та чесності голосування за «Першу леді Інтернет».


 


Конкурс «Перша леді» проходить з 2006 року в рамках найбільшого студентського мультифестивалю України «Студентська республіка». Конкурс офіційно визнаний. Мультифестиваль відбудеться 24-26 серпня в Криму, на узбережжі Чорного моря.