Site icon Студреспубліка

Переможцем ІІІ Фестивалю гумору «КуМЕДна бочка» у Чернігові стала команда «Збірна Бразилії»

У Чернігові 27 лютого відбувся ІІІ Фестиваль гумору "КуМЕДна бочка" у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченко.

 

У фестивалі взяли участь команди "Збірна Бразилії" з м.Харкова, "Дрова" м.Львова, "О, го-го" м.Ніжина та "Команда молодості нашей", "Крошки" м. Чернігів.

Під час музично-танцювальних пауз феєрично виступили bj dance studio та "Песочное время".

У першому конкурсі "Фрістайл" команди мали змогу за 7 хв. довести всім своє гостре почуття гумору та артистизм. Команди викладались на всі сто, про що свідчила реакція залу і оцінки журі.

Феноменально веселим та цікавим виявився конкурс імпровізація, протягом якого команди розповідали таку собі веселу історію, включаючи у неї слова, які по-черзі підіймав асистент. В результаті глядачі насолоджувались історіями про розмови пілотів літака, про "Кохання" Черновецького до київських бабусь, про "веселих" юнаків під марихуаною або просто жартували, як це вміють квнщики.

 

Команди-учасниці у останньому музичному конкурсі із тематикою "Казки для дорослих" просто подекуди дивував журі та глядачів креативністю підходу, розігруючи цілі сценічні постановки модикованих або просто вигаданих казок.

За оцінками журі:

Команда "О-го-го" з Ніжина посіла третє місце, за що отримала солодкий заохочувальний приз.

Друге місце вибороли… тобто висміяли львівські "Дрова".

Переможцем за сумою балів визначено команду "Збірна Бразилії" з міста Харків, які отримали кубок переможця фестивалю.

Організатором виступила ЧОО Народно-демократичної ліги молоді та ЧОО "Студентська республіка" за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, управління у справах молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Прес-служба ЧОО НДЛМ