Site icon Студреспубліка

Паркур під проливним дощем

1-3 червня 2012р. у Нововодолазькому районі (сел. Стара Водолага) відбувся Харківський регіональний етап Студреспубліки-2012. Саме ці три дні вся талановита та обдарована молодь проходила психологічні та політичні тренінги, брала участь у виборах мера та магістрату, стала очевидцями змагань із паркуру, фрігану, аркостріту, трикінгу, мали можливість прослухати лекції по репродукції та пройти тест на ВІЛ/СНІД.

Цього року лишень у політичній грі брали участь біля 15 вишів, загалом — близько 120 осіб, які активно займалися ігровою політикою. Цьогорічними зірочками були студенти з Народної Української академії та Юридичної академії  ім. Я.Мудрого, причому остання представила команди від першого і третього факультету.

Увечері ми стали свідками цікавих посиденьок навколо вогнища, деякі дівчата навіть намагалися його перестрибнути… Всі учасники мали нагоду слухати пісні у виконанні "СТО Кривоструй", Павла Алдошина, Андрія Печенежського.

Також у всіх була унікальна можливість прогулянки під проливним дощем, але навіть із цього вийшла цікава історія.

Повертаючись до політичної гри…

Не дивлячись на всі перепони з боку матінки-природи, вибори все ж відбулися. Студентським мером Харківщини став Дмитро Курдупов, студент НАУ.

Місця в Студентському магістраті представлені студентами з НЮА – 3 місця, ХНАМГ – 3 місця, НУА – 4 місця.

Отже, Студреспубліка — FOREVER, ми любимо її, і сподіваємося, що Студентським президентом стане представник від Харківської області, а до Студентського парламенту увійде якомога більше наших представників.