Site icon Студреспубліка

Оголошено всіх переможців «Кращого студента» у Києві!

4 лютого у залі Вченої Ради Національного авіаційного університету відбулась церемонія нагородження учасників конкурсу та переможців у номінаціях «Кращий студент-науковець», «Кращий студент-громадський діяч», «Кращий студент-дизайнер», «Кращий студент-спортсмен». У даному заході прийняли участь виші м. Києва різних форм власності.
 
Організатором конкурсу є ВМГО «Студентська республіка» за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту і Міністерства освіти і науки України. Співорганізатором виступили такі молодіжні громадські організації як Київський осередок Союзу молоді регіонів України та «Всеукраїнське Студентське Творче Об’єднання».
 
Не дивно, що перемогу у номінації «Кращий студент. Комплексна характеристика» отримала представниця жіночої частини людства — Щєлко Вікторія, студентка 5 курсу факультету психології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та 5 курсу факультету психології та педагогіки при Національному педагогічному університеті ім. М.П.Драгоманова.
 
Переможцем у номінації «Кращий студент-науковець» став Баранов Віктор із Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, у номінації «Кращий студент-громадський діяч» — Каменєв Михайло, у номінації «Кращий студент-дизайнер» — Цимбал Альона з Київського національного університету технології та дизайну, у номінації «Кращий студент-спортсмен» — Кальниченко Артем із Національного авіаційного університету.
 
Визначення долі учасників було у руках складу журі, до якого увійшли: Луцький Максим — перший проректор НАУ, Вікнянський Павло — голова ВМГО «Студентська республіка», Кулібаба Дмитро — радник Міністра освіти і науки України, Шейгас Костянтин — координатор Студентської ради м. Києва.
 
Під звуки гімну України та гучні оплески завершився київський етап конкурсу «Кращий студент України» у 2009 році. Можна з впевненістю стверджувати, що мети програми, а саме: виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня суспільної активності молоді, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства, було досягнуто.