Site icon Студреспубліка

Ого-го! Відбулося!

Другий рік поспіль флешмоб-хвиля накочується на “Студентську республіку”. І цього року вона щонайменше в два рази більша, ніж у минулому!

Майже у кожному регіоні нашої студентської країни пройшли яскраві дійства – дивовижні, несподівані та масштабні флешмоби. У кожній області по два – один глобальний флешмоб, сценарій якого було запропоновано оргкомітетом, та флешмоб – переможець регіонального конкурсу сценаріїв.

Ідея глобального мобу полягала у тому, що “Студентська республіка” щороку об’єднує все більше і більше яскравої та талановитої молоді. Звідси і назва – «Ширше коло! Студреспубліка об’єднує!» За сценарієм всі моббери-республіканці на центральній площі свого міста за спеціальним сигналом вставали у широке коло навколо Студентського мера, а за другим – починали «поклонятися» йому. Це дійство, наприклад, в Одесі зібрало близько 800 людей, а коло було таким широким, що однієї з найбільших площ міста – Куликового поля – учасникам просто не вистачило!

Сценарії другого мобу радували своєю оригінальністю. Це була і імітація Полтавської битви, і завмерлі скульптури,і веселі походи на лижах, і бульбашковий потяг, і багато іншого! Це було весело!

Втім, подивіться на власні очі!

ПС, Далі буде…Зовсім скоро!