Site icon Студреспубліка

Нова концепція Студреспубліки з Полтави

13 квітня в залі засідань Полтавського інституту економіки і права університету “Україна” за участі Голови НДЛМ П. Вікнянського відбулася конференція “Нова концепція a“Студентської республіки” як засіб активізації молоді області”.

 

Так, саме цього дня, дякуючи зусиллям Полтавської обласної організації Народно-демократичної ліги молоді та Полтавського обласного оргкомітету “Студентської республіки”, нову концепцію старої гри офіційно проголосили діючою в реальних умовах реального часу.

 

Привітати організаторів та гравців з святом визнання та легалізації завітали Голова всеукраїнської НДЛМ та всеукраїнського оргкомітету Студреспубліки Павло Вікнянський і переможниця єдиного в Україні загальнонаціонального конкусру краси серед студенток “Перша леді-2007” (організатор — Володимир Заверуха) чарівна Олена Даценко.

 

Модерував захід лідер полтавських НДЛМівців п. Євген Нагорний. Були присутні журналісти телеканалів.

 

Під час конфепенції було розглянуто нову концепцію “Студентської республіки”, і нарешті узагальнено підсумки роботи оргкомітету та гравців протягом місяця.

 

Учасники конференції розглянули ряд питань, які турбують активну та ініціативну молодь. Найболючішими з них виявилися питання щодо підтримки з боку влади студентських ініціатив в рамках проету “Студентська республіка” та явища конфронтації лідерів студентського самоврядування полтавських вишів, часто їх небажання підтримати нову концепцію гри, експерементально вже введену в Полтавській області та визнану ефективною на всеукраїнському рівні.

 

У ході конференції Павло Вікнянський запевнив полтавських активістів у тому, що у будь-якому разі не потрібно здаватись, потрібно сміливо йти до своїх цілей. Також як голова Всеукраїнського оргкомітету “Студентської республіки-2008”, запропонував гравцям республіки співпрацювати з всеукраїнським оргкомітетом з метою втілення студентських мрій та реформування Всеукраїнської Студреспубліки.

 

Атмосфера спілкування з гостями була легкою та невимушеною, але дякуючи саме цій події студентська молодь Полтави зможе з гордістю дивитись будь-кому в очі та говорити “Я – перший в Україні граю в республіку вже зараз!”, а на здивований погляд співрозмовника говорити словами переможниці конкурсу “Перша леді-2007” Олени Даценко: “У студентському житті можна досягти стільки, скільки забажаєш!”

 

А, ти, бажаєш стати мером “Студентської республіки” чи увійти в студентський магістрат зі своїми прівілеями та повноваженнями на рівні області? Приєднуйся та не розчаровуй студентів України! Якщо ти зможеш сьгодні — вся Україна зможе завтра!