Site icon Студреспубліка

Нічне життя Студреспубліки: стартуємо у новому форматі

Різноманітність стилів, ритмів і рухів з’єднуються разом і в гармонії ведуть вас до ранку. Наша сцена – великий танцпол, де відбувається сама дія за участю запрошених Dj і Pj України. Наш глядач не сидить на диванах – він безпосередній учасник футуристичних дії, розповідаємо вам без слів, за допомогою музики, руху, енергії і танцю. "Нічна туса"!

Ми чекали рівно рік для того, щоб пережити знову ці відчуття: біт музики збігається з ритмом серцебиття. Вогні ночі під ритми найкрасивіших вокальних партій із потужним і драйвовим хаусом. Суміш ностальгічних хаус-хітів і надактуального матеріалу. Ви готові повторити це? Тоді саме для Вас, з 24 по 27 серпня 2013р., на узбережжі моря, в місці, де знають справжнє значення слова «щастя», пройде грандіозна "Нічна туса" в рамках фіналу ювілейного Міжнародного мульти-фестивалю «Студентська республіка-2013»!

Як же буде проходити суб-фест? Усе почнеться з кастингу зареєстрованих учасників. Першого вечора особи, які пройшли кастинг будуть грати Back to Back, щоб пройти у наступний раунд. Другий раунд розпочнеться наступної ночі, на великій сцені учасники будуть вести між собою битву, на якій переможе сильніший.

Під час параду Dj, МС і прекрасні дівчата Go-Go – Pjs, будуть змагатися між собою. Ті, які вийдуть на сцену та покажуть, на що вони здатні, щоб донести до всіх свій запал. І пам’ятайте, тут збуваються заповітні  мрії, тут починається завтрашній день! Студреспубліка не спить! Студреспубліка запалює танцпол разом із тобою!

У третю ніч відбудеться нагородження переможців суб-фесту. Тільки при місячному світлі у рамках програми в режимі нон-стоп будуть проведені різноманітні розважальні заходи для молоді:

— "DJ парад";
— "PJ парад";
— «Битва МС»;
— Нічні open air;
— Майстер-клас від гостя.

Куратор суб-фестивалю "Нічна туса":

Віктор Гнатюк
(063)839-97-55
wittek1@yandex.ru
http://vk.com/dj_malibu