Site icon Студреспубліка

Нічна туса у режимі нон-стоп

Студреспубліка не зупинялася і вночі. У рамках програми “Нічної туси” на всіх чекали мікси від ді-джеїв на великій і малій сценах, а також яскраві виступи гуртів “Оркестр Че”, “Роллікс”, “Поющие труси”, “Карт бланш”, “Трім”, “Небо для себе” й інших.

Для тих, хто просто хотів відпочити під музику була надана і така можливість. Кожного дня усі прихильники електронної музики і просто бажаючі відчути атмосферу справжнього свята відривалися на танцполі. Серед тих хто допомагав нам відчути справжне свято: Dj Udjin (Луганськ), Dj DaNieL` (Чернігів), Dj Dreamer (Чернігів), DJ Animal (Дніпропетровськ), а також безліч DJ-їв із Тернополя, Донецька, Харкова, Вінниці та інших міст.

А от прихильники неабиякої музики в першу ніч Студреспубліки-2008 насолоджувалися групою “Оркестр Че” — андеграундовою командою з Харкова. Багато хто вважає творчість хлопців просто культовою. Прикол ще і в тому, що поряд із музикою “Оркестр Че” радував усіх зі сцени чумовими перформансами. Учасники фесту були втішені таким подарунком від організаторів.

У другу ніч виступала відома група “Роллікс”, яка виконує модний диско-реп.

А от заключний концерт подарував безліч різнопланової музики усім прихильникам. Тут були і талановита арт-рок група “Небо для себе” (Чернігів), яскравий R`n`B проект “Trim” та група “Фріджі” (Чернігів), “Сила слова” (Дніпропетровськ), легенди української рок-музики “Криголам” (Херсон), мега-хіп-хопери “Карт бланш” і “К.М.Н.” (Харків).

А справжній фурор викликала зіркова дівчача група “Поющие труси”, які вийшли на сцену співати разом із улюбленцем публіки Володимиром Бебешком. Ці запальні дівчата хоч і співають “під фанеру”, але подарували всім без винятку посмішки.

На завершення, після того, як голова оргкомітету з проведення “Студентської республіки-2008”, голова НДЛМ Павло Вікнянський закрив 10-у ювілейну Студреспубліку, всіх чекав більш ніж півгодинний суперовий феєрверк.

Тож чекаємо всіх на “Студентській республіці-2009”, яка подарує ще більше незабутніх вражень.