Site icon Студреспубліка

Незабаром найочікуваніша подія літа!

Якщо ти не в «темі», тоді прямо зараз починай готуватись до найбільш рейтингового студентського мульти-фестивалю України, який вже 11 років об’єднує серця найактивнішої і найкреативнішої молоді країни!

Ти досі не здогадався про що йдеться? А може навіть досі не відвідав цю вільну, бурхливу, яскраву та незалежну країну грандіозних пригод і студентських мрій? Тоді фінальна "Студентська республіка" чекає на тебе, щоб наповнити твоє серце незабутніми враженнями на все життя.
 
Хто: понад 2000 студентів з усіх куточків нашої країни та з-за кордону.
Коли: 21-24 серпня 2009р.
Де: берег Чорного моря, АР Крим, м. Євпаторія, сел. Заозерне, ДМРЦ "Меркурій".
 
Головні події "Студентської республіки":

Для участі у мульти-фестивалі необхідно:
  1. Сконтактувати з капітаном та надіслати йому фото (підписане як П.І.Б. латиницею) та особисті дані (П.І.Б., місце проживання, виш навчання/місце роботи, моб.тел., е-mail, дата народження, суб-фестиваль (назва), необхідність оренди намету/винаймання номеру в корпусі). Увага — для участі у суб-фестивалях необхідно додатково надіслати спеціальну форму для куратора суб-фестивалю, яку можна завантажити на офіційному сайті Студреспубліки.

     

  2. У відділенні будь-якого банку оплатити наступні платежі: вид на помешкання, місце у наметі або номері та страховий збір, при необхідності, також вартість оренди намету. Перерахувати всю суму платежу до 10.08.2009р. на р/р 2600930201705 у Голосіївському відділенні №5398 Ощадбанку, МФО 320304, ЄДРПОУ 34423426 (одержувач: ВМГО «Студентська республіка». Призначення платежу — "у якості безповоротної фінансової допомоги на здійснення статутної діяльності"). ОБОВ`ЯЗКОВО ВЗЯТИ З СОБОЮ НА МУЛЬТИ-ФЕСТИВАЛЬ КВИТАНЦІЮ ПРО ОПЛАТУ ТА ПАСПОРТ.
При перерахуванні коштів обов’язково треба вказувати хто є відправником, а в разі перерахування за колективну заявку — своєчасно надіслати електронною поштою на адресу Міжнародного оргкомітету Студреспубліки повністю заповнену форму колективної завки. 


Вартість:
    1. Вартість оформлення “виду на помешкання” на території Студреспубліки становить 100 грн. із людини, у разі надсилання анкет (форми колективної заявки) і сплати єдиного оргвнеску до 10 серпня. Увага — після 10 серпня вартість реєстрації «виду на помешкання» становитиме 130 грн. У разі відсутності попередньої реєстрації вартість оформлення “виду на помешкання” на території Студреспубліки становитиме 150 грн.
    2. ! Вартість розміщення 1 місця у власному наметі на території наметового містечка включно з триразовим харчуванням становить 70 грн. на добу (210 грн. за 3 доби), харчування всіх учасників проекту в їдальні Центру – обов’язкове.
    3. Є можливість із 21 серпня розміщуватись в номерах Центру – вартість 1 місця в номерах включно з якісним триразовим харчуванням — 160 грн. на добу (480 грн. за 3 доби).
    4. Страховий збір складає 20 грн. за 3 доби з людини.
    5. Якщо у вас немає свого намету, є можливість взяти в оренду намети, разом зі спальниками і карематами в оргкомітеті – вартість наметомісця становить 70 грн. за 3 доби.
    6. Всі додаткові послуги (у тому числі продаж унікальної сувенірки) на території "Студентської республіки" будуть сплачуватись тільки у внутрішніх купонах (“грошах”) – НДЛМчиках. Конвертувати НДЛМчики можливо буде у спеціалізованій установі – Національному банку Студреспубліки.

ВАЖЛИВО:
  1. Дата прибуття всіх бажаючих на територію ДМРЦ "Меркурій" СУВОРО не пізніше 10:00 21 серпня. Для тих груп, котрі приїжджають в Крим залізничним сполученням, є можливість організувати проїзд автобусом із м.Євпаторія до Центру.
  2. Організатори безкоштовно забезпечують: проживання у наметовому містечку (прохання взяти з собою спальники та каремати) і харчування переможців регіональних Студреспублік: депутатів Студентських магістратів і Студентських мерів (11 осіб з кожного регіону + по 1 супроводжуючому).

    У тому випадку, коли депутат студентського магістрату не може їхати, на фінал  право участі в Студреспубліці має кандидат у депутати регіонального магістрату, який іде наступним у списку партії (блоку), яка подолала виборчий бар’єр на виборах регіонального студмагістрату.


        Переглянути правила проведення фіналу "Студентської республіки-2009" > > >
 
              Завантажити умови участі у фіналі "Студентської республіки-2009" > > >
Завантажити форму колективної заявки на українській мові > > >
 
Завантажити форму колективної заявки на російській мові > > >
 
Завантажити форму колективної заявки на англійській мові > > >
 
Завантажити прес-анонс > > >
 
За додатковою інформацією звертайтеся:
— до капітанів
— за телефоном: +380632674490, Олександр Щерба, член Міжнародного оргкомітету Студреспубліки-2009

Звертаємо Вашу увагу, що умови можуть змінитися. Всі офіційні новини — на сайті www.studrespublika.com та в розсилці studrespublika@googlegroups.com

Організатори: ВМГО “Студентська республіка” та Народно-демократична ліга молоді за партнерства мережі національних і місцевих громадських організацій, підтримку Студреспубліці надають Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Український фонд миру (голова правління — Людмила Супрун).

Інформаційна підтримка: генеральний інформаційний партнер — телеканал “ТЕТ”, аналітичний партнер — журнал "Эксперт", спеціальний радіо-партнер — радіо “Мелодія”, музичний партнер — радіо “MfM”, інформаційний партнер — журнал “Український Тиждень”, інтернет-партнер — meta.ua.