Site icon Студреспубліка

Назад у майбутнє!


З ініціативи Херсонської ОО Народно-демократичної ліги молоді та підтримки Херсонської обласної державної адміністрації та міського голови Сальдо В.В., до дня молоді проходить мульти-фестиваль «Студентська республіка». До участі запрошено понад 300 студентів вищих навчальних закладів Херсонської області. Мульти-фестиваль включає в себе окрім безпосередньо гри «Студентська республіка» ще й турніри з гри «Квест», «Мафія», «Кубок КВН», «Битва DJ», конкурсу краси «Перша Леді», конкурсу аматорського відео, а також різноманітні спортивні заходи та інше.

 

         З 26 по 28 червня у с.Залізний порт, на березі моря, на громадян «Студентської республіки» чекають запекла політична боротьба та нескінчені сюрпризи від організаторів, звісно в хорошому сенсі.

         Зокрема студенти можуть не тільки взяти участь в політичному житті  студентської країни, а й ще й добре відпочити. Ввечері свої двері для них відкриють клуби Залізного порта: BAMBINOS та BRIZ. Програму буде підігрівати знані в Херсоні, та й далеко за межами, ді-джеї та МС. Родзинкою заходу стане КВН.

         Прикрасою «Студентської республіки» завжди є конкурс «Перша леді». 

 

         Якщо ти активна молода людина, бажаєш здійснити свої мрії, придбати досвід, знайти нових друзів, проявити свої лідерські здібності, в тебе є креативні ідеї, або ж ти просто бажаєш добре відпочити – тоді ми чекаємо саме на тебе!

Програма ОДГ (26-27 червня)

Програма мульти-фесту (3-4 липня)

Програма заходів