Site icon Студреспубліка

На «Нумо, хлопці!» розважилися дівчата

У суботу, 10 березня 2012р. в одному з ужгородських нічних клубів спеціально до Міжнародного жіночого дня вже втетє відбувся розважальний конкурс «Нумо, хлопці!». Співорганізатором, як завжди, виступила Закарпатська Студреспубліка.

Оскільки шоу було присвячене святу 8 Березня, вся ідея була зав’язана на цифрі "вісім": 8 хлопців змагалиться між собою в 8 конкурсах, оцінювало їх журі з 8 жінок, максимальною оцінкою були 8 балів. Конкурси були різнопланові: на ерудицію, спортивні, творчі, тощо. Але всі – веселими.

Так під час конкурсу «Стройова підготовка», яким керував справжній лейтенант однієї з місцевих військових частин, хлопці засвідчили своє невміння марширувати та плуталися у командах "Направо!", "Наліво!".

З конкурсом на зав’язування краватки впорався лише один з учасників. У вижиманні діжки з пивом відзначився Макс Грей, який зміг підняти бочку над головою понад 50 разів. А жіночі портрети, намальовані власноруч в ще одному конкурсі, хлопці подарували на пам’ять членам жіночого журі.

У підсумку, переможцем 3-го конкурсу «Нумо, хлопці!» став 21-річний студент та КВНник Олександр Ганусич.

Організаторирами заходу були Закарпатська Студреспубліка, Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят «Не ПоНяЛ» та Кафедра туризму УжНУ.