Site icon Студреспубліка

На День міста у Дніпропетровську

Найцікавіша та найжаданіша подія, напевно, всіх мешканців Дніпропетровщини, нарешті настала. 12 вересня Дніпропетровськ святкував своє 233-річчя. Святкували як завжди по повній програмі. Парад, відкриття дельфінарію, святкові концерти. А на Європейській площі  була справжня подія для міста, І Всеукраїнський фестиваль моди та стилю.  Його допомогли організувати студреспубліканці.

Показ колекцій одягу, взуття та навіть візаж-шоу від багатьох українських дизайнерів – такий собі маленький  UKRAINIAN FASHION WEEK. Серед таких були: Олена Богиня (весільні вбрання), Лариса Демченко (діловий одяг), Діана Дробот (авторська колекція молодіжного вбрання), Галина Хмель-Дунай (єкатерининські вбрання), Катерина Спіцина (візаж-шоу), NOTA BENE, NIKALEX (вечірні сукні), Ірина Мірошниченко (шкіра) та багато інших.

Отож, у центрі Дніпропетровська була справжня світська подія! Організовувала це все міське управління культури за допомогою спонсорів та партнерів. Більш ніж 100 красунь з різних модельних агенцій прийняли в цьому участь, серед них була і переможниця конкурсу "Перша леді" Дніпропетровщини 2009 Анна Сеніна. А хореографом та постановником дефіле на цій подія була Олена Пінаєва, переможниця конкурсу краси "Перша леді" Дніпропетровської області 2008 року.

Оргкомітету не доводилось спати бо  майже 2 тижні проходили кастинги, підготовка дівчат. Вони показали справжнє шоу, моделі, не тільки дефілювали, а ще й у деяких виходах танцювали та навіть показували театральні виступи. Тож сподобалось це шоу всім.