Site icon Студреспубліка

«Місіонери Біокона»

Під час проведення регіональних етапів конкурсу «Кращий студент України» косметична компанія «Біокон», постійний партнер і друг Студреспубліки, вирішила провести власний конкурс студентських проектів. Переміг студент факультету реклами та PR КНУКіМ Сергій Михайлов.

Для участі у проекті запрошувалися кращі студенти: маркетологи, соціологи, медійщики, аналітики й інші спеціалісти, вони могли проявити свої творчі знання та можливості, які отримували у вишах.

Всі учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки — косметичні набори "Біокон" та грамоти. Цікавий проект серед учасників представив студент факультету реклами та PR Київського національного університету культури і мистецтв Сергій Михайлов, який і отримав перемогу.

Ось, які коментарі про конкурс висловив Сергій: «Це був конкурс маркетингових, соціальних і медіа-проектів. Я придумав ідею для просування лінії косметики «Проблемна шкіра» в соціальних мережах. Маркетинговий проект під назвою «Місіонери Біокона». Деталі розголошувати не маю права, оскільки це — інтелектуальна власність. Однак, можливо, проект буде реалізований і вся країна зможе дізнатися про мою вигадку.

Косметика «Біокон» мені подобається і я обов’язково спробую ще якийсь із продуктів компанії із чоловічої лінії. Проект компанії надзвичайно цікавий, креативний і дає можливість студентам розкрити свої реальні практичні здібності.

Дуже корисно й те, що проект проводився за підтримки Студреспубліки, оскільки студенти по всій країні були достатньо поінформовані та зацікавлені взяти участь не лише у «Кращому студенті України», але й у конкурсі студентських проектів від «Біокон». Дякую за надану можливість і подарунки. Впевнений, це моя не остання перемога!».  

Лідер Студреспубліки Павло Вікнянський 15 лютого 2013р. у Києві, в хед-офісі Студреспубліки, нагородив Сергія Михайлова продукцією компанії «Біокон» і грамотою. Урочисте нагородження відбудеться під час фіналу проекту «Кращий студент України-2012». Також переможцю вручили фірмові буклет і календарик Студреспубліки.

Насамкінець, хочеться подякувати компанії «Біокон» за підтримку проектів Студреспубліки та наголосити на тому, що спільність реалізації проектів сприяє ефективнішому їх втіленню.