Site icon Студреспубліка

«Ми вас здивуємо!», — Запорізька Студреспубліка

21 та 22 червня 2014р. на дивовижній землі козаків, в самому її лоні о. Хортиця — 200 найкращих студентів області будуть жити в наметовому містечку, брати участь у субфестивалях та обирати нову студентську владу регіону, бо проходитиме найочікуваніший захід року – Запорізька Студреспубліка-2014.

Учасники програми візьмуть участь у «Мафії», «Квест-фестивалі», «Фото-квесті», «Містері Студреспубліки», «Кубку КВН», волейболі, матимуть змогу втілити в життя свої ідеї та здобутки на пленарних засіданнях. Оскільки буде дуже спекотно, ми влаштуємо «Водну битву», будуть мати змогу пограти в Твістер, насолодитись сонячними ваннами на березі Дніпра та збудувати «Нову регіональну модель Запоріжжя». Неймовірна «Нічна туса» та «Конкурс DJ» допоможуть витримати шалений ритм життя Студреспубліки. А чудові дівчата з конкурсу краси особистості «Перша Леді» будуть радувати нас своїми вміннями та красою.

Цікаві знайомства, робота в групах разом з експертами, неймовірні суб-фести, гарні дівчата та хлопці, плідна співпраця найкращих інтелектуалів області = нове бачення нашого регіону, отримання позитивних емоцій і реалізація проектів.

За додатковою інформацією звертайтеся до регіонального координатора Запорізької Студреспубліки Олени Клунько, моб. тел.: 093 689 49 70.

Ми встигнемо втілити всі твої мрії за 2 дні! Буде дуже гаряче!