Site icon Студреспубліка

“Майбутнє: від мрії до реального плану дій” — тернопільське обговорення

8 серпня 2013р. у конференц-залі Тернопільського національного економічного університету за участі видатних республіканців минулого та сьогодення відбувся круглий стіл на тему: “Майбутнє: від мрії до реального плану дій”.

Участь у заході взяло немало відомих у Тернополі людей: депутат обласної ради Степан Барна, Студентський президент України-2007 Іван Омелян, керівник мережі супермаркетів Novus, Студентський мер Тернополя-2004 Іван Тобілевич, директор Центру творчості ім. О.Довженка, співзасновник ТМ “Перша Леді” Володимир Заверуха, Студентський мер Тернополя-2013 Олег Грушицький, депутати Тернопільського Студмагістрату й активні студенти. Спікером зустрічі стала депутат Студентського магістрату, капітан команди Студреспубліки від м. Тернополя Олена Корнійчук, яка й організувала даний захід і правильно задала настрій діалогу.

Цікавими та повчальними виявилися розповіді вже досвідчених у справах Студреспубліки людей. Розпочав дискусію Іван Тобілевич, який ледь не став Студентським президентом України у 2004 році. Розповів про те, як йшов до перемоги, яку стратегію вибрав і чого слід чекати у фіналі.

Для мене фінал Студреспубліки став ключовим моментом у житті, я зрозумів, що завжди потрібно йти до кінця і не довіряти свою долю випадку”, — зазначив Іван.

Наступним виступив переможець Студреспубліки-2007 Іван Омелян, який вже кілька років працює з молоддю в Тернополі, активізує, наставляє та дозволяє проявити себе. Його впевнено можна назвати наставником молоді, і цього разу він справді розказав багато про те як там потрібно себе поводити, де викладатись на повну, а де слід і не видавати всі сильні сторони, щоб суперники не могли скористатись, як він сказав: "Потрібно бути готовим до всього, адже це найбільше студентське змагання України, саме тут збирається найактивніша та найталановитіша молодь, на вас чекає спражнє змагання міст, кожен хоче перемогти, а тому ви маєте показати всім — хто такі тернопільські студенти та що ця перемога буде ваша. Це непросто, але ви повинні в себе вірити".