Site icon Студреспубліка

«Майбутнє: від мрії до реальних дій»: Херсонщина

У виконкомі Новокаховської міської ради міський голова Володимир Коваленко  зустрічав своїх молодих колег — Студентського мера Херсонщини Яну Козлову та її С.У.П.Е.Р.-команду для обговорення теми: «Майбутнє: від мрії до реальних дій».

На зустрічі «двох мерів» важко було відрізнити реального мера від республіканського, що дуже потішило запрошених гостей: заступника міського голови м. Нова Каховка Василя Акуленка, заступника директора з виховної роботи НКАТК Надію Потапову, спеціалістів відділу у справах сім’ї, молоді та фізичної культури та спорту, а також Студентського мера-2008/2009, депутата Студентського парламенту-2008 Катерину Білоконь.

Республіканці ділились із мером Нової Каховки своїми враженнями від "Студентської республіки" Херсонщини, де їх і було обрано новою владою. Розповідали свої плани роботи в форматі Студентського магістрату разом із мером Яною Козловою на поточний рік, а також планами підкорення Всеукраїнської "Студентської республіки".

В свою чергу, міський голова м. Нова Каховка Володимир Іванович Коваленко дав поради та настанови щодо плану дій республіканців. Його фраза: «Дивлячись на те, як рішуче настроєні республіканці, можу лише побажати дійти до поставленої мети, адже я у вас вірю, як в найкраще майбутнє для нашої країни», — надихнула не лише Студентського мера Херсонщини та її С.У.П.Е.Р.-команду, а й викликала оплески та підтримку присутніх гостей.

Далі колишній Студентський мер Катерина Білоконь побажала Яні Козловій терпіння, натхнення та перемог у розпочатій політичній кар’єрі.

Не обійшлося без привітань найактивніших громадян області, яким були вручені почесні грамоти з рук мера Нової Каховки Володимира Коваленка.

Завершення зустрічі для всіх учасників підкралось непомітно, адже тепла, сімейна атмосфера, що царила у залі та захоплююча бесіда не давала часу на сум.