Site icon Студреспубліка

Мафія на студреспубліці !

В цьому році, вже вдруге, під час проведення Студентської Республіки відбувся Чемпіонат з інтелектуально-психологічної гри "Мафія". Він принципово відрізнявся від минулорічного чемпіонату тим, що участь у ньому брали переможці обласних відбірних етапів, а отже і конкуренція була на порядок  вищою. Одночасно проводилось одразу два чемпіонати – «професійний», в якому взяли участь по 4 представники від регіону, і «аматорський» — для громадян Студентської Республіки, які просто хотіли пограти в цю захоплюючу гру поза конкурсом. Важливим моментом також стало і те, що ігри вели професійні ведучі, які представляли три міста – Київ, Вінницю та Львів, в яких вже більше ніж рік постійно діють професійні клуби гри «Мафія».

 

В професійному турнірі зареєструвалось 40 учасників, серед яких по підсумкам, проведеним в перші два дні півфіналів, були визначені 10 найкращих гравців "Мафії" Студентської Республіки. Фінал, який проходив 26 серпня, після довгої та запеклої боротьби виявив трьох кращих гравців: ними стали Бородатов Антон (Оушн) і Сизоненко Володимир (Джокер) із м. Київ та Дідук Сергій (Електрик) із м. Вінниця. Під час проведення турніру до гравців завітала  відома жінка-політик Людмила Супрун, яка оглядала „Студентську Республіку”. Вона привітала фіналістів і побажала й надалі розвивати ігри, які дають можливість для змістовного відпочинку молоді.

 

Паралельно з півфіналами професійного турніру проходили і два півфінали аматорського турніру, який також визначав своїх кращих гравців.

 

Але незважаючи на те, що ігри починались о 22 годині, а закінчувались, зазвичай, після 3 години ночі, кожного дня по закінченню офіційних ігор збирались ігрові столи, за якими всі фанати "Мафії" продовжували гру до 5 — 6 ранку.

 

Нагородження фіналістів та переможців чемпіонату відбулось під час офіційного закриття Студентської Республіки, де всім фіналістам були вручені фірмові футболки "Мафії" Студентської республіки, сертифікати та інші подарунки, а переможцям – призи.

 

Мафія Студентської республіки закінчилась, але всі учасники домовились не тільки продовжувати спілкування, а й проводити виїзні ігри клубів „Мафії” по всій країні. Тож маємо сподівання, що наступного року кількість учасників чемпіонату – представників професійних клубів — ще зросте.