Site icon Студреспубліка

Кульмінація конкурсу «Кращий студент України» в Чернігові не за горами!

3 грудня 2009 року о 19.00  в приміщенні Міського палацу культури відбудеться урочисте визначення "Кращого студента" в Чернігівській області. В конкурсі приймають участь студенти будь-якого вишу ІІІ-ІV рівня акредитації.

Прийняти участь в даному конкурсі мав змогу кожен талановитий та перспективний студент будь-якого вишу ІІІ-ІV рівня акредитації. Окрім талантів у заявленій номінації конкурсант мав бути успішним у навчанні, тобто мати середній бал за останню сесію не менше 4,0. 

Незважаючи на високі вимоги була надіслана велика кількість заявок, що свідчить про високий рівень освіченості нашої талановитої молоді. Тож нам є чим пишатися! З такою молоддю ми можемо впевнено дивитися в майбутнє.

Кульмінацією цього довготривалого процесу стане урочисте нагородження переможців регіонального етапу.

Відбудеться ця подія 3 грудня 2009 року о 19.00  в приміщенні Міського палацу культури. Буде визначено Кращого студента (за комплексною характеристикою). Переможці у всіх інших номінаціях до цього часу будуть вже визначені, а на заході оголошені та нагороджені.

Не забуваємо, що подія буде урочистою, з великою кількістю приємних сюрпризів. Та, звісно, сповнена позитивними емоціями.

Чекаємо цієї грандіозної події в нашому місті та бажаємо успіху конкурсантам.