Site icon Студреспубліка

«КуМедна Бочка-2011» підірвала публіку

19 грудня 2011р. у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбувся вибух, вибух гумору та позитиву. КВН-фестиваль «КуМедна Бочка» від Студреспубліки вже вп’яте веселить чернігівських глядачів, вражає влучністю жартів та талантом учасників. Цього року участь брали: «Округ Колумбія» (Чернігів), «Спасибо» (Брянськ), «Скотч» (Макіївка) та торішні призери, команда КВН «Адреналін» (Львів).

Фестиваль розпочався виступом керівників центру танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія dance» – Склярця Дениса та Савчук Анни. Ніхто не очікував, що фестиваль з гумору буде відкривати лірична, неймовірно романтична румба. Згодом Денис Склярець приєднався до складу журі. А судили наших гумористів: Олександр Щерба, Юрій Заєць, Сергій Міляєв, Валерій Семенець і Денис Склярець. Зал Чернігівського драмтеатру переповнювався глядачами, не було жодного вільного місця. Ведучі Діма та Женя з КВН-команди «Всё Включено» розпалювали публіку, жартували й роздавали глядачам подарунки.

Першими стартанули свої, команда КВН «Округ Колумбія». Учасники цієї команди – це студенти ЧНПУ, індустріально–педагогічного факультету. Команда молода, та все ж шуткували нарівні:

«Случай в семье трудовика.

― По–моему так идеально

― Пап, я не пойду в скворечнике!»

«А спонсор нашей команды – мама. Мама, дай денег на КВН?»

Другими демонстрували свій гумор команда КВН «Спасибо» з міста Брянськ (Росія). Смішили публіку своїми мініатюрами про «вчителя – мавпу», «бабусю з мобільнім телефоном» і багатьма іншими.

Третьою була команда КВН «Скотч». Приїхала команда до нас вперше, з Донецької області, а точніше — з Макіївки. Команда молода, і не дуже впевнено вела себе на сцені, та все ж тримала марку і відчайдушно виборювала приз.

«Случай на фейс–контроле:

— Стоять, вам в клуб нельзя!

— Почему, мне есть 18.

— Во-первых это гей-клуб, а во-вторых, ты симпатичненький!»

Завершували перший етап пенсіонери «Кумедної Бочки», переможці минулого року — команда КВН «Адреналін» м. Львів. Хлопці смішили глядачів до сліз, театралізовані жарти змушували публіку шалено аплодувати, свистіти і кричати. Вони одразу ж стали фаворитами у  чернігівців. Чого лише коштує мініатюра про дорогий чернігівський ресторан і фразочка: «Офіціант, йді сюда!!!», яку після фестивалю повторював та копіював майже кожен.

По завершенню першого етапу, ведучі розпочали гру з глядачами. Женя називав ряд і місце навмання, людина виходила, тягнула рукою папірець з назвою подарунку і отримувала його. Молодий хлопець Юрій – отримав іграшку, а дівчина Аня – витягнула ножиці, але набрала 2 чи 3 м’які іграшки натомість. У 7 ряду на 8 місці сиділа молода дівчина Катя, яка нічого не підозрюючи вийшла на сцену за подарунком, і цілковитою несподіванкою виявилось те, що коханий чоловік Каті, вийшов на сцену з величезним букетом троянд і, зізнаючись своїй дівчині у коханні, запропонував їй вийти за нього заміж. Глядачі у захваті аплодували, кричали, свистіли, і, нарешті, Катя, відповіла коханому «ТАК!». Жоден не очікував такої хвилюючої миті.

Наступний етап: фото–розминка. На проекторі демонструвались підібрані фотознімки і кожна команда мала їх якнайсмішніше прокоментувати. Як зазначили судді, і публіка з ними погодилась, розминка була найяскравішою та найсмішнішою з усього концерту, незважаючи на те, що вважається найскладнішим конкурсом.

Конкурс СТЕМ, студентські театрально – естрадні мініатюри остаточно показав увесь талант учасників. Мініатюри були напрочуд різноманітні, вражаючі, кумедні, а головне, кожна з них несла у собі мораль. «Округ Колумбія» продемонструвала мініатюру «У лісі», команда КВН «Спасибо» (Брянськ) – увійшли у роль пенсіонерки, і показували мініатюру, про те як бабуся здає квартиру студентам. Команда з Макіївки «Скотч» присвятили свою мініатюру випадковому коханню, а от непередбачувана команда «Адреналін» назвали свою мініатюру «Мене дратує!».

Після СТЕМу танцювали учні центру танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія dance», а судді тим часом підраховували бали за три конкурси. Отже, «Округ Колумбія» – 54 бали, «Спасибо» (Брянськ) – 67 балів, «Скотч» (Макіївка) – 52 бали, і «Адреналін» (Львів) – 67 балів, отже перше місце розділили дві команди: «Адреналін» (Львів) і «Спасибо» (Брянськ).

Вечір видався на славу! Всі задоволені, з гарним настроєм і купую шалених емоцій, розходилися по домівках, з нетерпінням чекаючи наступного року. Всі бажаючі могли піти до боулінг–клубу «Світлофор» на продовження гумористичного вечора.

Організатор: Чернігівський ТО ВМГО "Студентська республіка".

Інформаційний партнер: chernigov.geometria.ru та chernigiv-quest.com, РА «Маршрутне Бізнес-місто».

Спонсори: ТРК «Мегацентр», піца «Базис», Полікомбанк, інтернет-магазин tbox24.com, мережа магазинів «Гранд флора«, нічний клуб «777», мобільний інтернет People-net, клуб боксу «Ринг», магазин «Гардеробчик», Центр танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс».