Site icon Студреспубліка

Країна щастя — під Судаком!

Мульти-фест „Студентська республіка-2006” відбудеться 23-27 серпня. Знову в Криму, але вже під Судаком. Довідки: www.studrespublika.com, 80445991426.

 

Щоб поїхати на подію, очікувану українським студентством протягом року — швидко звертайтеся до місцевого оргкомітету або осередку НДЛМ.

 

На Студреспубліці-2006 Вас чекають:

 

І, безумовно, в епіцентрі всіх подій мульти-фестивалю – Організаційно-діяльносна гра з виборів Студентського президента та Студентського парламенту. Стратегії розвитку майбутнього та студентська влада визначатимуться студентськими мерами та депутатами студентських магістратів усіх регіонів України, де вони були обрані в ході регіональних етапів „Студентської республіки-2006”.

 

Отже, цьогорічна Студреспубліка відкриє свої кордони до Дня Незалежності України 23-27 серпня на території кемпінгу „Капсель”, що під Судаком на чорноморському узбережжі Криму.

 

Як потрапити на це дійство або прийняти участь у фестивальних подіях?

Від кожного регіону у складі кількох автобусів будуть сформовані команди для поїздки на фінал Студреспубліки. Умови проживання: студентське наметове містечко на березі Чорного моря (докладніша інформація – в оргкомітетах).

 

Головним організатором Студреспубліки є Народно-демократична ліга молоді.

Підтримку надає Міністерство України у справах сімї, молоді та спорту. Інформаційні партнери – ТК „ТЕТ”, „Радіо 5”, „ЗаДіло!”.

 

 

Для довідки: НДЛМ є ініціатором та головним організатором проведення Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Студентська республіка». Історія фестивалю розпочинається з 1998р., а з 1999р. «Студреспубліка» здійснюється вже як всеукраїнський проект. Із 2002р.  проект підтримується Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту. З 2004р. в Криму проводиться всеукраїнська фінальна частина проекту, де обираються Студентський парламент і президент. Через «Студентську республіку» пройшла більшість студентських лідерів країни.

Контакти місцевих оргкомітетів: на сайтах www.studrespublika.com, www.ndlm.org.ua, е-пошта — studrespublika@bk.ru, за тел. 80445991426.