Site icon Студреспубліка

Країна Щастя в Криму, під Судаком! (прес-анонс)

23-27 серпня 2006 року на узбережжі бухти Капсель (АР Крим, м.Судак), пройде перший у країні молодіжний Мульти-фестиваль „Студентська республіка-2006”.


 


         В епіцентрі подій – Організаційно-діяльносна гра у визначення стратегій розвиту майбутнього Країни, де кращі студенти зі всієї України (Студентські мери та депутати Студентських магістратів усіх українських регіонів) оберуть Студентського президента і Студентський парламент.


 


         Також багато інших подій, в яких можна буде прийняти участь, позмагатися та стати найкращим: всеукраїнський „Квест-фестиваль” (квест – це  модна польова „гра-бродилка”), змагання з пляжних видів спорту та виступи з паркуру, турнір із гри «Мафія», „Лабораторія гуманітарних технологій” (зустрічі з політологами, політтехнологами, журналістами), „обєзбашена” „Нічна туса” (битва студентських DJ-їв, тематичні party, виступи музикантів, веселі конкурси), тощо.


 


            Цього року студенти намагатимуться протиставити українській дійсності свої позитивні альтернативи. Це буде спробою Нового покоління змістити акценти з боротьби за владу та гроші на відстоювання цінностей, світоглядів, ідей.


 


         Організатором є Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства України справах сімї, молоді та спорту.


 


         Інформаційні партнери: ТК «ТЕТ», «Радіо 5»; інформаційна підтримка: журнал «ШО», студентський самвидав «ЗаДіло!», тижневик «Україна і світ сьогодні».


 


         Докладно – на сайті www.studrespublika.com


 


Акредитація журналістів приймається за тел.: 8 044 5991426, 8 050 3808415 або на електронну адресу: studrespublika@bk.ru


 


Для довідки: НДЛМ є ініціатором та головним організатором проведення Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Студентська республіка». Історія фестивалю розпочинається з 1998р., а з 1999р. Студреспубліка здійснюється вже як всеукраїнський проект. Із 2002р. проект підтримується Мінсім’ямолодьспортом. З 2004р. проводиться всеукраїнська фінальна частина проекту, де обираються Студентський парламент і президент. Протягом Студреспубліки студенти самі видають власні газети, мають студентське радіо та телебачення. Через Студреспубліку пройшла більшість студентських лідерів Країни.


 


ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ!