Site icon Студреспубліка

Команда з Тернополя «Файне місто»

 

Вона збирає старих і нових друзів, студентів із усієї України чи просто любителів якісного всебічного відпочинку. Вона запалює очі та серця. Вона — Студреспубліка! 

Взяло участь у такому суб-фестивалі близько 25 областей, де зібралось більше, ніж тисячі усіх студентів України. Не зміг пропустити таку подію і Тернопіль, разом із своєю молодою командою яка складалась із 25 учасників. 

Фінальний етап Всеукраїнської Студреспубліки для кожного був своїм. І як кожний момент нашого життя мав свої плюси, а також і мінуси. Але якщо розказати про нас тернополян, то ми бачили більше плюсів. 

Організаторами Студреспубліки був добре складений план на кожен день з 23-26 серпня, тобто з дня відкриття до закінчення. Кожен із учасників міг для себе обрати те, що для нього цікавіше. А обирати було з чого: суб-фестиваль «Битва міст»,цікаві тренінги на різні теми, інтелектуальні ігри такі, як «Мафія» та «Квест».Також було змагання з КВК між командами із Чернівців, Тернополя, Миколаєва, отож сумувати часу не було. Загалом усі провели класно, а головне із користю час. 

Команда з Тернополя «Файне місто» була досить активною на Всеукраїнці. Із першого дня відкриття охочих сусідніх областей познайомитись із тернопільською елітою знайшлось чимало, хоча нас і була невелика кількість учасників , але дух воїна панував у кожному, і в цьому була наша сила. Варто згадати і те що, ми після закінчення такого собі “Студенського Казантіпу” залишились тією ж сильною командою. 

А що ви такого зробили? — подумаєте Ви, а ось що.

Як відомо Студреспубліка стартує уже не один рік. Цього року, на нашу думку, все було більш жваво, ніж завжди. Розпочнемо із «Мафії». У фінал із усієї України могло увійти лише 10 учасників їх обрали після відбіркової гри. З Тернополя в фіналі взяли участь 4 учасники, при тому одна із нас взяла призове місце. Також не менш цікавим виявився КВК, а ось тут ми зіграли у першу дудку і виграли кубок. І на закінчення важливим є те, що Андрощук Дмитро увійшов до Всеукраїнського магістрату, а це важлива позиція. 

Ну що ж, а на закінчення, на наступний рік хочеться бачити набагато більше охочої молоді в нашій команді, і тоді ми позмагаємося за місце Студентського президента.