Site icon Студреспубліка

Київська «Студентська республіка’11»

24-26 червня 2011р. у парку Дружби Народів (біля Московського мосту) в Києві відбудеться найбільший молодіжний захід року Київського регіону – Київський етап Міжнародної програми „Студентська республіка”.

Організаторами Київського мульти-фестивалю виступають: ВМГО „Студентська республіка”, КМО ВМГО „Молоді регіони”, Головне управління у справах сім’ї та молоді КМДА.

На цей рік передбачається ціла низка інновацій підготовлених організаційним комітетом (голова організаційного комітету — Володимир Філіппов, випускник "Студентської республіки", начальник Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА, голова КМО ВМГО „Молоді регіони”, заступник голови ВМГО „Молоді регіони”):

Колись Студреспубліка починалася саме з руху київських однодумців. Цього року оргкомітет представлений в тому числі тими людьми, що колись були при заснування найбільшого молодіжного проекту України, тому висловлюємо щиру подяку одному з батьків-засновників Руху Назаренку Богдану Станіславовичу за ті енергію та досвід, що він вкладає в підготовку заходу.

Для участі в заході треба зареєструвати команду у Валерія Бацули. Заявку та умови можна отримати за адресами та телефонами: valeco@ukr.net, sergard@ukr.net, 0633787728 (Тетяна Хмарук). Також треба зареєструвати учасників-членів команди на участь в окремих заходах мульти-фестивалю – „Мафія”, „Перша Леді”, тощо. Також обов’язкова електронна реєстрація на сайті Студреспубліки на ст. /summer/ssr/index для правильного розрахунку учасників

Захід буде проходити в форматі наметового містечка – отже варто брати з собою палатки. Також буде сервіс дешевої оренди палаток. Оргвнесок для учасників заходу складе 100 грн. (хоча перші 15 людей від вишу звільняються від сплати оргвнеску; для цього треба звернутись до контактних людей, отримати заявку на ім’я голови оргкомітету Філіпова В.В. (або скачати її з сайту Студреспубліки), підписати її у відповідальної особи в Університеті).

Якщо в тебе закипає кров у жилах, якщо ти повен енергії та драйву, якщо ти знаєш, що студентство — найкращий період життя, то СТУДРЕСПУБЛІКА САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ! 72 год шаленого студентського відпочинку, розваги, спорт, вечірки, нові знайомства, а для когось навіть справжнє кохання.

«Студентська республіка-2011» — це особлива країна. Тут свої закони, правила, спосіб відпочинку та навіть власна валюта. Тут свій мер, свої депутати магістрату та конституція. Київський етап «Студентської республіки-2011» збирає креативних та творчих студентів і молодь Києва навколо однієї великої події — організаційно-діяльністної гри (ОДГ). І все це відбудеться на Дніпрі, в парку Дружби народів.

На день молоді всі студенти Києва мають можливість опинитись в іншій країні, там, де вони самі диктують собі правила і закони, беруть на себе відповідальність за вчинки та прийняті рішення, отримують масу задоволення від визнання та розпач від невдач… Але це гра! І метою заходу є дати можливість здобути досвід у грі, щоб не повторювати помилок у реальному житті. Гра супроводжується проведенням суб-фестивалів, протягом яких відбуваються змагання між студентами:

— конкурс краси "Перша леді"

— турніри з ігор: "Мафія", "Квест", "Дебати"

— Кубок КВН Студреспубліки Києва

— Спортивні змагання (футбол, волейбол, канат, канатна доріжка, байдарки та ін.)

— Інтелектуальні ігри

— Конкурс флеш-мобів

— open air “Нічна Туса”

— змагання з пляжних видів спорту

— фестиваль аматорського відео

— фото-конкурс.

Результатом гри будуть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату м.Києва. Переможці регіональних етапів їдуть на фінальну частину мульти-фесту до Криму, на море!!!

Крім цього, переможці суб-фестивалів отримають цінні призи, а всі учасники зможуть поспілкуватись із запрошеними представниками влади та зірками шоу-бізнесу.

В рамках підготовки заходу була проведена Студреспубліка Pre-Party в клубі "Форсаж", розсілана інформація по електронним розсилкам, було проведено ряд зустрічей із студентським активом міста Києва, тощо.

Реєстрація учасників заходу в парку Дружби Народів почнеться з 9.00 24 червня. Роз’їзд буде до 12.00 27 червня (включаючи прибирання території).

Контакти для реєстрації команд та учасників:

valeco@ukr.net (Валерій Бацула)

0633787728 (Тетяна Хмарук)

Посилання:

/summer/ssr/index — електронна реєстрація учасників

http://vkontakte.ru/club9823227 — група "ВКонакті" Київської Студреспубліки

http://vkontakte.ru/event27624882 — захід "ВКонтакті" з картою місця

Додатки:

Заявка на реєстрацію команди від вишу (заповнюється університетом)

Основний Закон Київської Студреспубліки