Site icon Студреспубліка

Харківська «Студентська республіка-2009»

26-27 червня 2009 року на базі відпочинку «Імпульс» (Зміївський р-н) за підтримки Міністерства України у справах молоді та спорту та за сприяння Управління у справах сім’ї та молоді Харківської обласної державної адміністрації відбудеться ХI Харківський регіональний мультифестиваль "Студентська республіка — 2009" — щорічний захід, що проводиться серед активу студентів вузів Харківської області.

Організаторами фестивалю виступають Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства України у справах молоді та спорту та Харківського обласного центру молоді при Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

В фестивалі беруть участь активні студенти всіх ВНЗ Харківської області. В рамках фестивалю команди презентуватимуть свій вуз, готуватимуть рекламні матеріали, братимуть участь у іграх і змаганнях, виборах студентського Магістрату, який представлятиме Харківську область на V Всеукраїнському фестивалі "Студентська республіка — 2009", що відбудеться у серпні поточного року з нагоди Святкування Дня Незалежності.

Подробиці на сайті www.kharkov.studrespublika.com