Site icon Студреспубліка

Харків в очікуванні нової Леді

31 липня в Харкові буде надзвичайно гаряче! Молодь Харкова з нетерпінням чекає загальнонаціональний конкурс краси особистості. А місцем проведення конкурсу «Перша Леді Харківщини» цього року було обрано нічний клуб «Місто».

Кажуть, що українські дівчата – найкрасивіші. З цим важко сперечатися, адже насправді так і є. 

31 липня у  Харкові буде надзвичайно гаряче! Молодь Харкова з нетерпінням чекає загальнонаціональний конкурс краси особистості. Цього року місцем проведення конкурсу «Перша Леді» було обрано нічний клуб «Місто». Традиційно подібні конкурси краси викликають щирий інтерес як зі сторони учасниць, так і гостей свята.

Організатори обіцяють приємно шокувати гостей феєричним дійством, що подарують учасниці запрошеним. Кожна з конкурсанток має можливість довести, що українські дівчата славляться не тільки своєю красою, але також можуть пишатися розумом і різноманітними талантами. На конкурсі будуть  представленні найяскравіші студентки Харківщини. 12 претенденток будуть вражати своїм розумом, неповторною вродою, витонченим смаком і жіночністю. 

З кожною хвилиною цікавість гостей до події зростає. Поспішайте, ви ще маєте час аби придбати запрошення на чарівне свято юності та краси!


Деталі — https://vk.com/event74075118
Довідки: 063-388-97-75 — Джамал Корбань.

Партнери  заходу: