Site icon Студреспубліка

Жириновський тепер також студреспубліканець

 

4 грудня під час зустрічі учасників московської конференції "Роль молоді в російсько-українських відносинах" у залі нарад фракції ЛДПР Держдуми Росії лідер Студреспубліки Павло Вікнянський урочисто вручив футболку Студреспубліки-2009 одному з найяскравіших політиків світу — заступнику голови Держдуми Росії, голові Ліберально-демократичної партії Росії Владіміру Вольфовичу Жириновському.
 
Жириновський щиро відповів на всі питання учасників зустрічі, подискутував з українцями і доніс до присутніх позицію ЛДПР щодо українсько-російських відносин, ситуації в світі та внутрішній політиці Росії. Зустріч була дуже цікавою та жвавою.
 
Під час неї Павло Вікнянський під оплески учасників зустрічі вручив Жириновському футболку Студреспубліки зі словами: "У знак дружби України та Росії". На це Владімір Вольфович відповів тим, що примірив футболку на себе і пожартував: "Треба розмір не XL, а XХL, адже Росія дуже велика".
 
Учасники конференції, яка проходила протягом 3-4 грудня 2009р. на базі легендарного університету "МГІМО", також мали змогу зустрітися та змістовно поспілкуватися у приміщенні Державної Думи Федеральних зборів Російської Федерації з провідниками інших опозиційних сил Росії — лідером КПРФ Геннадієм Зюґановим і керівником фракції "Справедлива Росія" Ніколаєм Лєвічевим.
 
Фото:  ВМГО "Студентська республіка" та прес-служба ЛДПР