Site icon Студреспубліка

Фото-конкурс і фото-виставка: «Україна моєї мрії»

Повернемося в прекрасне літо-2012. Одним із важливих суб-фестивалей на минулорічному фіналі Студреспубліки був фото-конкурс, який складався з двох етапів: домашньої заготовки та безпосередньо самої роботи під час проекту.

Цього року фото-конкурс проводився під назвою «Україна моєї мрії». Назва дуже символічна, ідентична темі всієї Студреспубліки-2012. Цікавість конкурсу була в тому, що він відбувався в 2 етапи:

1-й – всім зареєстрованим учасникам потрібно було зробити 6 домашніх фото (3 з них — на регіональному етапі Студреспубліки). Далі з цих фотографій створено фото-виставку на тему «Україна моєї мрії», яка радувала око всіх жителів Студреспубліки протягом двох днів. Переможцем фото-виставки став Віталій Мостовий із Чернівців.

2-й – учасники суб-фестивалю продовжили поповнювати свій фотоальбом під час проведення самого фіналу Студреспубліки. Виконували певні фото-завдання конкурсу. Переможницею самого конкурсу стала Юлія Мануйленко з Дніпропетровська.

Незважаючи на те, що переможців визначено лише двох, всі учасники змогли проявити свій талант вдосталь і випробувати власні сили на повну. Адже Студреспубліка надає таку можливість по-максимуму.