Site icon Студреспубліка

Фіналізація змін до Статуту УМФ

Запрошуємо вас на останнє відкрите засідання Статутної комісії Українського молодіжного форуму (УМФ).  

Засідання відбудеться у середу, 24 березня 2010 року, з 16.00 до 18.00, за адресою: м.Київ, вул. Десятинна 14, к. 319 (Мінсім’ямолодьспорт).
 
Метою зустрічі стане фіналізація проекту змін до статуту Українського молодіжного форуму.
 
 Реєструйтеся, будь ласка, за e-mail: ukrmolforum@gmail.com за наступною формою:
 
ПІБ
Назва організації, посада
Телефон
E-mail
 
 
 
 
 
У додатку дивіться порівняльну таблицю до проекту змін до нового статуту УМФ, враховуючи рішення минулих засідань Статутної комісії УМФ, деякі пропозиції від В.Виговського.
 
Довідково:
 
19 березня 2008р. під час V засідання Ради Українського молодіжного форуму (УМФ) за ініціативи більше десяти всеукраїнських молодіжних громадських організацій і спілок, які є прямими або опосередкованими членами УМФ, було створено Статутну комісію УМФ.
 
У подальшому Статутною комісією був напрацьований алгоритм інтеграції української молоді до європейських молодіжних структур і перекладений із англійської Статут Європейського молодіжного форуму, презентовані під час засідання Клубу молодих політиків у Києві 16 листопада 2009р., організованого ВМГО "Українська Cтудентська Cпілка" та ВМГО "Студентська республіка" за підтримки регіонального представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі.
 
Згодом було проведено два відкритих засідання Статутної комісії УМФ за участі представників загалом близько 50 різних ВМГО, експертів тощо.
 
 
Порівняльна таблиця змін до статуту УМФ > > >
 
Пропозиції В. Виговського щодо змін до статуту УМФ > > >