Site icon Студреспубліка

Фестиваль сучасної музики The Best DJ’s UA , у рамках міжнародного мульти-фестивалю «Студентська Республіка 2008».

З 28 по 30 серпня для всіх студреспубліканців відбудеться DJ парад The Best DJ’s UA

Подібні DJ паради пройшли  майже у всіх містах України в рамках проведення регіональних Студ республік. В кожному місті було відібрано самих достойних DJ. Саме вони будуть представляти свій регіон на Всеукраїнському DJ параді  в Криму. Запрошуємо всіх прихильників електронної музики і просто бажаючих відчути атмосферу справжнього свята.

DJ парад буде проходити на центральній сцені Студентської республіки. Протягом 3х ночей кожен з DJ в назначений час буде мати можливість продемонструвати всю свою майстерність і викликати  у всіх присутніх бажання проголосувати за нього. Формат голосування буде оголошений на СР. Це допоможе оцінити таланти DJ і обрати кращого. Усі учасники отримають дипломи учасників, а кращі – подарунки.

Серед учасників DJ параду Dj Udjin- Луганськ, Dj DaNieL`- Чернігів, Dj Dreamer – Чернігів, DJ Animal – Днепропетровск, а також DJ з Тернополя, Донецька, Харкова, Вінниці та інших міст.

Особливим подарунком для всіх студреспубліканців буде виступи резидентів  KISS FM — Dj Tokyo, Dj Xeon, Dj Tagir, Dj Artem Nebа.
Кожної ночі  вони будуть дарувати нам музику майбутнього