Site icon Студреспубліка

Фестиваль сучасної музики The Best DJ’s UA у рамках “Нічної туси”

Кожної ночі з 28 по 30 серпня для всіх студреспубліканців відбудеться DJ- парад The Best DJ’s UA. Відпочивайте у режимі нон-стоп!

Подібні DJ-паради пройшли у багатьох містах України в рамках проведення регіональних Студреспублік. У кожному місті було відібрано самих достойних DJ. Саме вони будуть представляти свій регіон на Всеукраїнському DJ-параді на мисі Тарханкут в Криму. Запрошуємо всіх прихильників електронної музики і просто бажаючих відчути атмосферу справжнього свята.

DJ-парад буде проходити на великій сцені “Студентської республіки”. Протягом 3-х ночей кожен із DJ в назначений час буде мати можливість продемонструвати всю свою майстерність і викликати у всіх присутніх бажання проголосувати за нього. Формат голосування буде оголошений на СР. Це допоможе оцінити таланти DJ і обрати кращого. Всі учасники отримають спеціальні сертифікати, а кращі – подарунки.

Серед учасників DJ параду: DJ Udjin-Луганськ, DJ DaNieL`- Чернігів, DJ Dreamer – Чернігів, DJ Animal – Днепропетровск, а також DJ-ї з Тернополя, Донецька, Харкова, Вінниці й інших міст.

Особливим подарунком для всіх студреспубліканців мають бути виступи модних резидентів  радіо KISS FM — DJ Tokyo, DJ Xeon, DJ Tagir, DJ Artem Nebа.  Кожної ночі  вони будуть дарувати нам драйвову музику майбутнього.

Зірки загоряються вночі від енергетики наших сердець!