Site icon Студреспубліка

Донецьк – готуйся, Студреспубліка наступає

З 26 по 31 липня 2013р. в сел. Сєдове Донецької області відбудеться регіональний етап Міжнародної програми  «Студентська республіка». Програма пройде під гаслом здорового способу життя, передбачені семінари, тренінги та майстер-класи різних напрямків, ігрові змагання, конкурси, різні інтелектуальні та спортивні турніри, стратегічні ігри та ін.

Цього року Донбаська Студреспубліка протягом 6 днів проходитиме на березі Азовського моря, де зберуться разом понад 200 студентів вищих навчальних закладів Донецької області та гості з країн СНД. Серед них: Донецький національний технічний університет, Донецький інститут здоров’я, фізичного виховання і спорту, Донбаська національна академія будівництва і архітектури, Комп’ютерна академія «Шаг», Макіївський економіко-гуманітарний інститут, Донецький національний університет, Донецький національний університет економіки і торгівлі, команда Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області й ін. Крім того, в якості експертів візьмуть участь гості з Сумської та Харківської областей, експерти з Києва (зокрема відомий філософ, експерт Студреспубліки Сергій Дацюк), Бєлгорода (Росії) та Білорусі.

Традиційно, кожен день буде проводитися конкурсна програма, під час якої в учасників з’явиться можливість розвинути свої особисті лідерські якості, здійснити обмін досвідом у роботі та представити діяльність своїх організацій. У програму входять не тільки вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, а й паралельне проведення суб-фестів: талант-шоу, конкурсу краси «Перша Леді», «Республікада», пляжні змагання, спортивні ігри, «Нічна туса», а також багато інших цікавих подій.

Огркомітет Донбаської Студреспубліки готує велику кількість новинок у програмі, очікуються важливі гості. Студреспубліка збирає активну молодь, поєднуючи яскраве шоу та можливості для особистісного зростання!