Site icon Студреспубліка

Чернігівська Студреспубліка-2011 — тепер повністю в наметовому містечку

Нарешті, дочекались! З 8 по 11 липня біля с.Ульянівка проводилась  під відкритим небом Чернігівська «Студентська республіка». Спільними зусиллями організаторів було облаштовано наметове містечко на березі річки Десни з чудовим краєвидом. Саме така місцевість, гарний краєвид, сонячна погода – це все налаштовувало учасників мульти-фестивалю «Студентська республіка-2011» на плідну роботу і корисний відпочинок.

В цьому році, не дивлячись на віддаленість місця проведення Студреспубліки, три дні пройшли насичено, цікаво і корисно в дружній та веселій компанії. Всі учасники були задіяні і приймали участь у різних заходах. Протягом трьох діб майже не відпочивали «політичні гравці», які і вдень і вночі думали над стратегією розвитку міста. Учасники квесту,  бігаючи по території, виконували поставлені організаторами завдання. «Мафіозії» намагалися зрозуміти один одного і викрити мафію. А на гостей мульти-фестивалю чекав розважальний концерт за участі КВН-команд «Сімя» і «С потолка». Розважали всіх дотепними жартами, заряджаючи позитивним настроєм, веселі ведучі-республіканці Дмитро Кругерський і Євгеній Рочев.

Бажаючі також мали змогу відвідати тренінги з командоутворення і ораторського мистецтва, сходити на показ короткометражних фільмів і багато чого іншого.

Всі жителі Студентської республіки мали паспорта і спеціальні гроші «студрики», що дало їм змогу голосували на виборах Студентського мера. В результаті таких виборів Студентським мером стала студентка ЧНПУ ім. Шевченка Ірина Бринза. Вітаємо її з перемогою. А також був вибраний магістрат, який разом із мером відправляться на Всеукраїнську Студреспубліку до Криму здобувати перемогу. Цікаво, що у грі прийняла участь також команди «Молоді регіони» й «Україна майбутнього».

У фінальній грі Чернігівської квест-ліги перемогу отримала команда «Primus»,а кращим гравцем ліги 2010-2011 рр. визнали Віталія Налегача.

Обов’язково потрібно відмітити, що відчувалась плідна і клопітка підготовка до проведення мульти-фестивалю «Студентська республіка-2011» з боку організаторів. Не дарма було витрачено стільки зусиль.

Партнери, яким дякуємо за допомогу у проведенні заходу: управлінню у справах сім`ї та молоді Чернігівської ОДА, відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, голові Ульяновської сільської ради Бригинець Вірі Андріївні, ВАТ «Базис», ТРК «Мегацентр», "Гранд флора", Центр «Вікторія-денс», ТОВ «Атілос», торговій марці «Чернігівське», мережі магазинів «Пивний рай», Інтернет-магазину Tbox.