Site icon Студреспубліка

Чернігів чекає на регіональну Студреспубліку-2010

3-5 липня 2010 року відбудеться Чернігівський регіональний етап найпопулярнішого молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка-2010».

«Студентська республіка» – фестиваль, який з 1999 року об’єднує молодь країни, його можна назвати найбільшим молодіжним фестивалем регіону. Та безперечно найвеселішим.

Основна ідея мульти-фесту «Студентської республіки» – це проведення кілька суб-фестивалів в один і той же час в одному і тому ж місці. Центральною подією проекту є вибори студентського мера та магістрату Чернігівського регіону, крім того буде проведено ряд суб-фестів, зокрема:

—        фінал квест-чемпіонату;

—        «Мафія»;

—        інтелектуальні ігри;

—        спортивні ігри (футбол, волейбол, баскетбол);

—       Нічна туса, у рамках якої відбудеться КВН-фестиваль на кубок Студреспубліки, неймовірне open air party протягом двох ночей за участі найкращих ді-джеїв Чернігова.

Вже можна реєструватися на участь у Політичній грі (Анкета) та Суб-фестах (Анкета).

А внести свої побажання, пропозиції та все те, що бажаєте побачити на Студреспубліці цього року можна в обговореннях у групі "ВКонтакті" або у коментарях.

Генеральну спонсорську допомогу надає ТРК «Мегацентр» . Спонсорами також виступають ВАТ «Базис» та магазин квітів «Гранд Флора».

Згадаємо, що було минулого року: