Site icon Студреспубліка

Боротьбу за звання «Кращий cтудент» у Чернігові оголошено відкритою!

Запрошуємо всіх бажаючих чернігівців 24 листопада 2012р. о 19:00 до Міського палацу культури відвідати конкурс «Кращий студент» від Студреспубліки.

Студентські роки… Які асоціації у нас виникають, коли ми чуємо таке милозвучне, багатообіцяюче, наповнене сміхом і щастям, почуттям свободи та радості, словосполучення? Уява відразу малює картину шалених ритмів, усіляких божевільностей, недоспаних ночей, перед екзаменом, кулінарних «шедеврів», приготовлених власноруч, вічно заклопотаним студентом, нескінченних знайомств і часу, проведеного в улюбленому виші…

Та не тільки це характеризує студентські роки, а ще є навчання, творчий пошук і різноманітні конкурси, які спонукають проявляти неймовірні вміння, колоритну харизму, бажання вибороти перемогу для свого вишу! Саме з такою метою амбіційні, креативні, яскраві особистості, учасники цьогорічного конкурсу «Кращий студент України» на Чернігівщині від Студреспубліки, і вийдуть на сцену, щоб показати глядачам і суддям свої захоплюючі таланти, красу, розум, доброту та щирість.

Тож, змагатися за звання «Кращий студент (комплексна характеристика)» будуть:

від ЧДТУ — Ілона Троцька,

від ЧДІЕіУ — Ліля Книр,

від ЧНПУ ім. Шевченка — Ігор Корж,

від ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» — Аліна Жоголко.  

Також будуть визначені переможці в номінаціях: 

— Кращий студент-громадський діяч, 

— Кращий студент-науковець, 

— Кращий студент-медійник,

— Кращий студент-спортсмен,

— Кращий студент-дизайнер. 

Учасники порадують глядачів оригінальними презентаціями, власними талантами, цікавими сценками, також буде визначено переможця соціального проекту. Захоплюючі враження гарантовано як учасникам, так і присутнім у залі, тож не пропустіть найгучнішу подію нашого міста!

Спонсорами заходу являються магазини квітів «Гранд флора», ВАТ «Базис», Центр танцю та фітнесу «Вікторія-денс», Studcard. За підтримки: відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, управління у справах сім’ї та молоді Чернігівської ОДА.

Якщо Ви бажаєте побачити справжній бій талантів і оригінальності, бій за звання Найкращого Студента, поспішайте замовити квитки за телефоном 063 522 877 4 (Світлана)! Буде незабутньо!