Site icon Студреспубліка

«Битва міст» знову «побила» всю Студреспубліку

Цього року «Битва міст» під час фіналу Студреспубліки в Криму знову зробила свою справу, вона змусила всіх оточуючих стояти з відкритими ротами та перемовлятись один з одним: "Чому ми не беремо участь? Чому ми не прийшли в той час, коли формувались команди?" Хоча навіть той, хто залишився осторонь, зміг насолодитися  драйвовим шоу та відпочити.

 

Під час «Битви міст» у рамках фіналу Студреспубліки-2012  відбувалося щось неймовірне: справжня битва справжніх українських міст, найзапекліша боротьба. Чому? Адже зі слів оточуючих, боротьби було може навіть більше, ніж за звання Студентського президента. Напревеликий жаль, цю атмосферу нереально передати у статті, тут залишається лише одне: заздрити тим, хто не був присутнім.

Ведучі підготувалися на славу, вони зробили так, щоб кожній людині було цікаво не тільки брати участь, а й спостерігати за дійством і, мабуть, кожен, хто проходив повз, підтвердить мої слова.

Цього року пощастило Закарпаттю, вони йшли другими, але останній конкурс допоміг їм вирвати перемогу, з чим і вітаємо їх. І варто зауважити, що головний подарунок цього року був неабиякий: м’яч із підписом самого Андрія Шевченка!

А всім іншим я бажаю гарних результатів і здобути золото, на цій, так званій "Студреспубліканській олімпіаді" вже наступного року.