Site icon Студреспубліка

Анонс: семінар для молодих сімей «За збереження родини» в м.Чернігові

11 жовтня в м. Чернігові Народно-демократична ліга молоді за підтримки Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, запрошує молоді родини відвідати семінар-тренінг „За збереження родини”.

Головна мета семінару: зміцнення інституту сім’ї шляхом формування у молодих родин успішних моделей сімейного життя та міжособистісних відносин, що ґрунтуються на діалозі, взаєморозумінні та повазі один до одного.  

НДЛМ уже вп’яте реалізовує дану програму. І вперше проект буде реалізовано в Чернігівському регіоні.

Учасники відмічають, що ці семінари допомагають віднайти причини сварок, які виникають у подружньому житті, зрозуміти один одного — і тому такі семінари треба проводити частіше і для більшої кількості сімейних пар.

Тренером виступить львівянин Адріан Буковинський — президент Всеукраїнського благодійного фонду "Сім`я", відповідальний за приготування молоді і наречених до подружнього життя при Головному управлінні у справах сім`ї, молоді Київської міської державної адміністрації.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету і надіслати її до 5-го жовтня на адресу: respublika.cn@gmail.com з поміткою «За збереження родини».

Умови участі у семінарі:
•  навчання на семінарі безкоштовне;
• організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами, одноразовим харчуванням (обіди) та перервами на чай-каву.

Семінар-тренінг відбудеться 10 жовтня в приміщенні Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Чернігів, вул. Воровського, буд. 24/а. Початок семінару о 11.00 год.  

Подробиці за тел. (063)267-44-90 та тут.

    

Анкету можна скачати тут.